Oyuncu Ayşe Tunaboylu kimdir, Ayşe Tunaboylu'nun hayatı, biyografisi, Ayşe Tunaboylu kaç yaşında, Ayşe Tunaboylu nereli?

Ayşe Tunaboylu Kimdir? Ayşe Tunaboylu Kaç Yaşında, Nereli?

Yukarıdaki videodaki evi satın almak için İletişim Formu'muzdan bize ulaşabilirsiniz.

Oyuncu Ayşe Tunaboylu kimdir, Ayşe Tunaboylu’nun hayatı, biyografisi, Ayşe Tunaboylu kaç yaşında, Ayşe Tunaboylu nereli? İşte Ayşe Tunaboylu hakkında detaylar.

Ayşe Tunaboylu Kimdir?

Ayşe Tunaboylu 28 Mart 1962 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun gitaristi Can Tunaboylu’nun annesidir.

Tiyatro oyunları

  • 2012: Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını : Güngör Dilmen – İstanbul Devlet Tiyatrosu
  • 2010: Masal Pınarı – Devlet İnsanı Sadece Canını Alarak Öldürmez : Pınar Selek için özel prodüksüyon
  • 2009: Kuzguncuk Türküsü : Güngör Dilmen – İstanbul Devlet Tiyatrosu
  • 2003: Ayaktakımı Arasında : Maksim Gorki – İstanbul Devlet Tiyatrosu
  • 1999: Gel Evlenelim Yürü Boşanalım : Necati Cumalı – İstanbul Devlet Tiyatrosu
  • 1998: Yemenimin Uçları : Refik Erduran – İstanbul Devlet Tiyatrosu
  • 1996: Orkestra (oyun) : Arthur Miller – İstanbul Devlet Tiyatrosu
  • 1994: Bina (oyun) : Behiç Ak – İstanbul Devlet Tiyatrosu
  • 1993: Godo Geldi : Miograd Bulatovic – Bursa Devlet Tiyatrosu
  • 1991: Bebek Uykusu : Kenan Işık – Bursa Devlet Tiyatrosu
  • 1990: Bir Hilal Uğruna : Semih Sergen – Bursa Devlet Tiyatrosu
  • 1988: Sihirbazlar ve Oyuncular : Erdinç Dinçer – Ankara Devlet Tiyatrosu
  • 1987: Sevgili Tiyatro : Ahmet Önel – Ankara Devlet Tiyatrosu
  • 1986: Çınar Dede ile Ihlamur Nine : Semih Sergen – Ankara Devlet Tiyatrosu

Filmografisi

  • 2023: Metamorfoz: Kırılma
  • 2022: İyilik (Celile)
  • 2020-2021: Kefaret (Ayşe Çandır)
  • 2020: Yeni Hayat
  • 2019: Her Yerde Sen (Leyla Günbakan)
  • 2018: Gülizar
  • 2017: Seni Kimler Aldı
  • 2015: Bana Baba Dedi
  • 2014: Cinayet
  • 2014: Yasak
  • 2014: Hayat Ağacı
  • 2013: Umutsuz Ev Kadınları (Elif’in annesi)
  • 2013: Galip Derviş Perihan Sokak (Konuk oyuncu)
  • 2013: Şeytan-ı Racim
  • 2011-2012: İffet (İffet’in halası)
  • 2010: Çakıl Taşları (Sevil’in annesi)
  • 2009: Geniş Aile
  • 2008-2009: Yol Arkadaşım
  • 2007: Zincirbozan (Nazmiye Demirel)
  • 2006: Aynı Çatı Altında (Melahat)
  • 2004: Balans ve Manevra (Zuhal)
  • 2004: Aliye (Hasibe)
  • 2002: Yıldızların Altında (Penceredeki Kadın)
  • 2001: Dedem, Gofret ve Ben
  • 2001: Aşkım Aşkım
  • 2000: Hiç Yoktan Aşk
  • 2000: Çarli İş Başında
  • 1999: Yılan Hikayesi (Güzin)
  • 1999: Salkım Hanımın Taneleri
  • 1999: İkinci Bahar
  • 1998: Ruhsar (Aysel)
  • 1997: Yasemince

Ali Burak Ceylan hakkında hazırladığımız bu içeriği beğendiyseniz https://Kimdirkim.com sayfamızda diğer merak ettiğiniz kişilerin yazılarını da okuyabilirsiniz.

visum china
visum china

visum china
visum china

Yukarıdaki videodaki evi satın almak için İletişim Formu'muzdan bize ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İstanbul Satılık Lüks Bahçe Katı Ev

İstanbul Satılık Lüks Ev İletişim

Yukarıdaki videodaki evi satın almak için İletişim Formu’muzdan bize ulaşabilirsiniz.